Hakemus yhdistyksen jäseneksi 

Yhdistykseen jäseneksi voidaan hyväksyä kuka tahansa henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenyys ei siis edellytä sosiaalipedagogisen hevostoiminnan koulutusta. Jäsenhakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa eli yleensä kuukausittain.

Jäsenmaksu vuodelle 2023 on  35 e. Jäsenmaksu laskutetaan ja se erääntyy vuosittain 28.2. tai jäseneksi liittymisen jälkeen. Marras-joulukuussa liittyneiltä jäseniltä maksua ei peritä liittymisvuodelta. Vuoden 2024 jäsenmaksu sama kuin vuonna 2023, mutta yhdistyksen syyskokous päätti ottaa käyttöön 1.1.2024 alkaen uuden jäsenen liittymismaksun 10 €.  

Jäsenenä voit hakea Sosiaalipedagoginen hevostoiminta SPHT ® -markkinointinimikettä jäsensivujen kautta, jos koulutuksesi täyttää nimikkeeseen vaadittavat kriteerit. Tästä tarkempaa tietoa sivulla Sosiaalipedagoginen hevostoiminta. Nimikehakemukset käsitellään kootusti kaksi kertaa vuodessa. Hakemukset tulee palauttaa kesäkuun kokoukseen 31.5 mennessä ja marraskuun kokoukseen 31.10 mennessä. Nimikettä voit hakea jäsensivuilla olevan lomakkeen kautta.