Hallitus


Puheenjohtaja

Inga Korhonen

Olen Kuopiosta, Riistavedeltä. Työviikon täyttää tällä hetkellä Kuopion 4H-yhdistyksen Askeleita työelämään ja yrittäjyyteen-hanke. 

Sivutoimisesti ohjaan asiakkaita nauttimaan ja voimaantumaan  luonnossa ja eläinten kanssa. Asiakasryhmät ovat vauvasta vaariin ja toiminta monimuotoista. Toiminimellä, Taika Askel, ohjaan mm. hevosmindfulnessia, pidän työpaikkakoulutuksia ja  ponitoimintaa monimuotoisesti. Hevostoimintani keskiössä on sosioemotionaalisiin taitoihin keskittyminen kehollisuuden ja lempeän läsnäolon avulla. 

Yhteystiedot: hevostoimintayhdistys@gmail.com


Hallitusjäsen, sihteeri

Mia Rönkkö

Olen Mia Rönkkö Helsingistä. Työskentelen sosiaalityöntekijänä lastensuojelun kentällä. Suoritin sosiaalipedagogisen hevostoimintaohjaaja koulutuksen 2014-2015 Itä-Suomessa. Sosiaalipedagogista hevostoimintaa olen tehnyt virkatyöni ohella satunnaisesti sivutoiminimellä, lähinnä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja lastensuojeluasiakkaiden parissa.
Olen ollut mukana SPHT yhdistyksen hallituksessa 2019 vuodesta lähtien, koska sosiaalipedagogisen hevostoiminnan
tutkimuksellinen kehittäminen kiinnostaa minua sosiaalityön näkökulmasta. 
miuwa85@gmail.com⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hallitusjäsen , 

Ritva Mickelsson


Hallitusjäsen 

Hanna Niskasaari

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hallitusjäsen 

Heidi Kemppainen

Olen Heidi Kemppainen Savonlinnan kupeesta Kerimäeltä. Olen työskennellyt lasten ja nuorten sekä vammaispalveluitten parissa vuodesta 2002 lähtien. Suoritinsosiaalipedagogisen hevostoimintaohjaaja koulutuksen 2016-2017 Ypäjän Hevosopistossa. Sosiaalipedagogista hevostoimintaa olen tehnyt virkatyöni ohella opinnoista lähtien useamman tunnin viikossa. Asiakkaani ovat pääasiassa nepsylapsia ja -nuoria. Olen myös koira- ja hevoshieroja.

Olen ollut mukana sosiaalipedagogisen hevostoimintayhdistyksen hallituksessa joulukuusta 2020 lähtien, koska tästä on muodostunut minulle ”sydämen asia". 

Minulle voi laittaa viestiä 

elhrhodiola@gmail.com


Hallituksen varajäsen 

Tarja Karjalainen


Hallituksen varajäsen 

Minna Kreivi


 Jäsensihteeri 

Seija Okulov

Yhdistyksessä olen ollut jäsen jostain vuodesta 2007 ja kunniajäseneksi minut valittiin vuonna 2015.  Haluan kannattaa tätä tärkeää toimintaa, jonka vaikutukset alkavat näkyä eri puolilla Suomea. Työssäni koulutuksen järjestäjänä ja suunnittelijana Itä-Suomen yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelu Aducatessa toimialaani kuuluvat paitsi kaikki eläin- ja luontoavusteiset koulutus- ja kehittämishankkeet, myös sosiaalialan koulutukset. Vuoden 2019 olen vielä kehittämässä sosiaalityötä Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksessa, mistä todennäköisesti palaan yliopistotyöhön. Sosiaalityön kentälle olen sosiaalipedagogista hevostoimintaa onnistunut kehittämishankkeen ohessa viemään.

Muuta tuntumaa hevosiin minulla ei ole kuin perheen raviharrastuksen kautta ja siinäkin olen ollut enempi huoltajan kuin aktiivisen tekijän roolissa. Mutta jotain olen siitä sentään yli 30 vuoden aikana olen oppinut.
Yhteystiedot: seijaokulov@gmail.com 

Rahastonhoitaja 

Päivi Kokko