Työnohjaus jäsenistölle

26.8.2022

Kevään koulutuskyselyssä nousi esille jäsenistön tarve ja kiinnostus työnohjausta kohtaan. Yhdistyksen jäseninä olevien työnohjaajien kanssa räätälöimme yhdistyksemme jäsenille ryhmätyönohjausta. Ilmoittatumislomakkeelta voit valita itsellesi sopivan työnojausryhmän. Ryhmiä on tarjolla sekä etä- että lähiyhteydellä, ja hevosavusteisesti järjestettynä. Alueellisesti työnohjaajat sijaitsevat eripuolilla maata:

Työohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla.
Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.
(Suomen työnohjaajat ry) 


Työnohjauksessa käsiteltävät teemat nousevat osallistujien tarpeesta ja tähtäävät ammatilliseen kehittymiseen. Työnohjauksessa voidaan esimerkiksi käsitellä työssä jaksamiseen/palautumiseen, hyvinvointiin liittyviä seikkoja. Tämä on jäsenistölle aivan mahtava tilaisuus osallistua ja kenties tutustua ensikertaa työnohjaukseen. Yhdistys tukee työnohjauksen  kustannuksia. Työnohjaus kestää yhteensä viisi kertaa ja ryhmiä käynnistetään viisi. Osallistujien määrä ryhmässä on 3-6 henkilöä. Työnohjauksen kesto kerrallaan on 90min. Kukin ryhmä päättää työnohjaajansa kanssa kokoontumisaikansa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen (4.9. mennessä) jäsensivuilta tai sähköpostiin lähetetyn tiedotteen kautta.