Tervetuloa liittymään joukkoomme!

verkkologo.jpg

Yhdistykseen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenyys ei siis edellytä sosiaalipedagogisen hevostoiminnan koulutusta.

Sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja -nimikkeen (rekisteröity) voi lisäksi saada henkilö, joka on yhdistyksen jäsen ja suorittanut yhdistyksen hyväksymän sosiaalipedagogisen hevostoiminnan koulutuksen. Tästä tarkempaa tietoa kohdassa Sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja-nimike.

Jäsenenä sinulla on pääsy yhdistyksen Facebook-ryhmään ja voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin. Huom! Vain nimikkeen saaneet yhdistyksen voimassaolevat jäsenet ovat oikeutettuja käyttämään sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja -nimikettä ja sosiaalipedagoginen hevostoiminta -palvelunimeä!

Vanha jäsen: jäsenmaksut laskutetaan kevättalven 2019 aikana.UUSI JÄSEN - Näin haet jäsenyyttä:

1. Kopioi, täytä ja lähetä alla oleva "hakemus" sähköpostitse jäsensihteeri Seija Okuloville seijaokulov@gmail.comSosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry:n jäsenhakemus

Nimi

Yrityksen nimi ja kotisivuosoite

Osoite

Sähköposti

TARKISTA ETTÄ SINULTA LÖYTYY HAKEMUKSESTA YHTEYSTIETO, MIHIN PÄÄTÖS JÄSENYYDESTÄ VOIDAAN LÄHETTÄÄ

Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, saat hyväksymiskirjeen jossa on ohjeet mm. jäsenmaksun maksamisesta sekä muuta tarpeellista tietoa.


Medlemsansökan blankett på svenska


2. MIKÄLI HAET SOSIAALIPEDAGOGINEN HEVOSTOIMINTAOHJAAJA (SPHT) - NIMIKETTÄ, VASTAA SEURAAVIIN KOHTIIN MYÖS. Oikeus käyttää nimikettä edellyttää sekä yhdistyksen jäsenyyttä että tiettyä koulutustaustaa. Lisää tästä kohdassa Sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja (SPHT®) -nimike

Kerro pääpiirteet koulutuksistasi ja työkokemuksestasi.

Kerro hevostaustastasi sekä miksi olet kiinnostunut sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta

Oletko käynyt yhdistyksen hyväksymän SPHT-koulutuksen? Jos olet, lähetä hakemuksen liitteenä jäsensihteerille kopio koulutuksesta saamastasi tutkintotodistuksesta sekä kuvaus koulutuksen sisällöstä ja laajuudesta.

Mikäli haet ohjaajanimikettä jonkin muun koulutuksen ja/tai kokemuksen perusteella, tulee sinun esittää riittävät perusteet sille, miksi sinulle voitaisiin nimike myöntää.

Saako liittymisesi julkaista yhdistyksen jäsentiedotteessa ___ kyllä ____ ei (jos vastasit kyllä: mitä haluat itsestäsi kertoa ja mitä odotuksia Sinulla on yhdistykseltä?)

Saako tietosi julkaista yhdistyksen verkkosivujen toimijalistassa? ____ kyllä _____ ei

Instruktör i socialpedagogisk hästverksamhet


OHJAAJANIMIKKEITÄ MYÖNNETÄÄN KESKITETYSTI KAKSI KERTAA VUODESSA, KÄSITTELYAJAT KESÄKUU JA MARRASKUU. ODOTATHAN PÄÄTÖSTÄ NIMIKKEESTÄ RAUHASSA, KIITOS!