Tervetuloa liittymään joukkoomme!

verkkologo.jpg

Yhdistykseen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja -nimikkeen (rekisteröity) voi lisäksi saada henkilö, joka on suorittanut yhdistyksen hyväksymän sosiaalipedagogisen hevostoiminnan koulutuksen. Tästä tarkempaa tietoa kohdassa Sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja-nimike.


    Näin haet jäsenyyttä:

1. Kopioi, täytä ja lähetä alla oleva "hakemus" sähköpostitse jäsensihteerille merja.komulainen (at) netti.fi.Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry:n jäsenhakemus

Nimi

Yrityksen nimi ja kotisivuosoite

Osoite

Sähköposti

Kerro pääpiirteet koulutuksistasi ja työkokemuksestasi.

Kerro hevostaustastasi sekä miksi olet kiinnostunut sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta

TARKISTA ETTÄ SINULTA LÖYTYY HAKEMUKSESTA YHTEYSTIETO, MIHIN PÄÄTÖS JÄSENYYDESTÄ VOIDAAN LÄHETTÄÄ


2. MIKÄLI HAET SOSIAALIPEDAGOGINEN HEVOSTOIMINTAOHJAAJA (SPHT) - NIMIKETTÄ, VASTAA SEURAAVIIN KOHTIIN MYÖS. Oikeus käyttää nimikettä edellyttää sekä yhdistyksen jäsenyyttä että tiettyä koulutustaustaa. Lisää tästä kohdassa Sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja (SPHT®) -nimike


Oletko käynyt SPHT-koulutuksen (Ypäjän Hevosopiston tai Itä-Suomen yliopiston järjestämä)? Jos olet, lähetä hakemuksen liitteenä jäsensihteerille kopio koulutuksesta saamastasi tutkintotodistuksesta sekä kuvaus koulutuksen sisällöstä ja laajuudesta.

Mikäli haet ohjaajanimikettä jonkin muun koulutuksen ja/tai kokemuksen perusteella, tulee sinun esittää riittävät perusteet sille, miksi sinulle voitaisiin nimike myöntää.

Saako liittymisesi julkaista yhdistyksen jäsentiedotteessa ___ kyllä ____ ei (jos vastasit kyllä: mitä haluat itsestäsi kertoa ja mitä odotuksia Sinulla on yhdistykseltä?)

Saako tietosi julkaista yhdistyksen verkkosivujen toimijalistassa? ____ kyllä _____ ei


Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, saat hyväksymiskirjeen jossa on ohjeet mm. jäsenmaksun maksamisesta sekä muuta tarpeellista tietoa.

VUODEN 2018 ALUSTA ALKAEN OHJAAJANIMIKKEITÄ MYÖNNETÄÄN KAKSI KERTAA VUODESSA, KERRAN KEVÄÄLLÄ JA KERRAN SYKSYLLÄ.